26.11.2024 od 16:00
Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, Praha
Kurz vaření, kde budou účastníci seznámeni s nejnovějšími trendy v rostlinné vyšší gastronomii a Rostlinně je naučí s nimi v kuchyni pracovat. Kurz povede Adam Novotný z cateringové společnosti Hostina.bio pod záštitou projektu Rostlinně.
Rostlinně chce spojit profíky z oboru společně s jedinci, kteří už v kuchyni nějaké ty základy mají, ale rádi by své dovednosti v rostlinném vaření prohloubili. Na konci kurzu se mohou návštěvníci těšit na malé překvapení.
Náplň kurzu:
Full english rostlinně + nejlepší vajíčkovka z tofu
Juicy marbles
Thajské kari s různými masovými alternativami
Wrapy do konce života
Zařazeno v kategoriích:
po 04.11.2024 od 15:00
Praha
Detail akce / vstupenky
po 04.11.2024 od 16:30
po 04.11.2024 od 17:15
po 04.11.2024 od 17:30
po 04.11.2024 od 18:00
po 04.11.2024 od 18:30
po 04.11.2024 od 19:00
Poetika
Nohavica Jaromír
O5 a Radeček
Hop trop
Tichá Kateřina Marie
Divokej Bill
Škwor
Olympic
Mirai
Matuška Waldemar
Uhlíř Jaroslav
Tři sestry
Bílá Lucie
Písničky z pohádek
Medjmedj Sofian
Brontosauři
pá 20.12.2024 od 20:00
Praha, Kamina boat
Pokud vám náš zpěvník s akordy na kytaru a ukulele pomáhá při hraní, budeme rádi, když přispějěte jakoukoli částkou na jeho provoz, správu a další vývoj.
Možnosti podpory